Gruaja në Fushë Kosovë rr ah ish-kolegun e punës dhe ia merr paratë nga xhepi

Gruaja në Fushë Kosovë rr ah ish-kolegun e punës dhe ia merr paratë nga xhepi

Gruaja në Fushë Kosovë rr ah ish-kolegun e punës dhe ia merr paratë nga xhepi

Një rast i padëgjuar më parë ka ndodhur dje në Fushë Kosovë. Një femër, siç ka treguar Policia e Kosovës e ka s ulmuar fizikisht ish-kolegun e punës, duke ia marrë më pas paratë nga xhepi.

Sipas v iktimës, e dyshuar ishte ish punëtore në p ompën e derivateve dhe ishte e larguar nga puna. Me vendim të pr okurorit, e d yshuar është dërguar në mbajtje. Një rast i padëgjuar më parë ka ndodhur dje në Fushë Kosovë. Një femër, siç ka treguar Policia e Kosovës e ka s ulmuar fizikisht ish-kolegun e punës, duke ia marrë më pas paratë nga xhepi.

Leave a Reply