Gruaja i kërkon d ivorcin pasi nuk po lind fëmijë, burri b efason me deklaratën e tij

Gruaja i kërkon d ivorcin pasi nuk po lind fëmijë, burri b efason me deklaratën e tij

Gruaja i kërkon d ivorcin pasi nuk po lind fëmijë, burri b efason me deklaratën e tij

Koha e fundvitit shpeshherë aktivizon peshoren që bën bilancet e jetës, çfarë kemi dhe çfarë na mu ngon. Ndonjëherë jemi të prirur të marrim shumë gjëra për të mirëqena kur në fakt asgjë nuk është e tillë. Mendojmë që është pjesë e natyrshme e jetës të kemi shëndet, të kemi një bashkëshort apo bashkëshorte, të kemi fëmijë, por në fakt nuk është gjithmonë ashtu. Nuredini dhe Malvina Lika kanë 5 vite të m artuar dhe ende nuk kanë gëzuar një fëmijë.

Pas v ështirësive me të cilat i ka përballur jeta, të dy i ishin drejtuar rubrikës “Ka një mesazh për ty” të programit “E diela Shqiptare” në Tv Klan për të falenderuar njëri-tjetrin. I pari që hyri në studio dhe që rr ëfeu h istorinë ishte Nuredini.

“Unë jam me or igjinë nga Laçi, por që në moshën 13-vjeçare jetoj në Greqi. Në vitin 2013 kr iza bëri të vetën dhe unë u ktheva në Shqipëri, isha 27 vjeç dhe beqar. Malvina për mua ishte dashuri me shikim të parë. Jemi njohur me rekomandim. U fejuam dhe pas një viti u ma rtuam dhe qëndrova 2 vite në Shqipëri. Më pas vendosa të kthehem sërish në Greqi pa Malvinën. Në atë periudhë Malvina ishte shtatzënë. Pasi, qëndrova 3 muaj në Greqi mora lajmin se nusja hu mbi fëmijën. U mërzita, qava dhe për 20 ditë u ktheva në Shqipëri.

Leave a Reply