Gruaja e pacientit me kovid ngre al armin: “Tek ‘Shefqet Ndroqi’ nuk ka oksigjen, po më v des burri

Gruaja e pacientit me kovid ngre al armin: “Tek ‘Shefqet Ndroqi’ nuk ka oksigjen, po më v des burri

Gruaja e pacientit me kovid ngre al armin: “Tek ‘Shefqet Ndroqi’ nuk ka oksigjen, po më v des burri

Një grua ka treguar se burri i saj ndodhet në gjendje të r ëndë në sp italin COVID-2. E moshuara ka treguar më tej se në këtë sp ital nuk ka as oksigjen për të in fektuarit me COVID-19. Ajo i bën thirrje qeverisë që sjellë medikametet e nevojshme në këtë spi tal, pasi sipas saj po vd esin njerëz. Ndërkohë, thekson se burri i saj e ka bërë tamponin në një sp ital privat, pasi ISHP-ja nuk shkoi ku rrë në banesën e tyre.

“Prej 10 ditësh e kam mbajtur burrin në shtëpi me temperaturë. U rë ndua gjendja, e solla këtu vetëm. Iu thashë që mbaheni. ISHP-ja nuk vinte, tamponin e ka bërë në një sp ital privat. Tani është i shtruar tek “Shefqet Ndroqi”, ndodhet në gjendje të rë ndë. Po ta kishte bërë tamponin që në fillim nuk do të ishte në këtë gjendje. Nuk ka oksigjen në spit al. Mjekja më tha që i kemi dhënë vetëm pak. Po më vd es burri. Më tha që burri ka të vj ella dhe temperaturë. Ju lutemi Edi Ramës të sjellë gjërat që duhen këtu, se po vd esin njerëz.”, u shpreh gruaja.

Leave a Reply