Greqia merr Vendim, keta qytetare deri më 15 g usht nuk do të mund të udhëtojnë

Prej sot hyri në fuqi vendimi i ri i Qeverisë greke ku ndalohet ndërlidhja me Maqedoninë

Gjatë ditës së djeshme zëvendës-ministri për Mbrojtje Civile greke, Nikos Hardalas bëri të ditur

Prej sot hyri në fuqi vendimi i ri i Qeverisë greke ku ndalohet ndërlidhja me Maqedoninë dhe do të zgjasë deri më 15 g usht të këtij viti. Gjatë ditës së djeshme zëvendës-ministri për Mbrojtje Civile greke, Nikos Hardalas bëri të ditur se po vazhdohet ndalesa me ndërlidhjet në det dhe me avion mes Greqisë me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Truqinë.

Tashmë vendimi është shpallur në gazetën zyrtare Vendimi u nënshkruar nga ministrat e Shëndetësisë, për Transport dhe Infrastrukturë, dhe ka ardhur për arsye parandaluese për të mbrojtur shëndetin publik nga përhapja e coronavirusit në territorin grek.

Leave a Reply