Greqia jep lajmin e keq për te gjithe shqiptaret, zbardhet vendimi më i fundit

Greqia ka shtyrë sërish vendimin për kufirin greko-shqiptar deri në 14 qershor.

Kështu, vijojnë kuotat e kufizuara të udhëtarëve nga Shqipëria, vetëm ata që disponojnë leje qëndrimi në Greqi, kanë dyshtetësi apo minoritarët grekë të Shqipërisë.

Në doganat greke do të lejohen:

Kakavija 400 persona, Kapshtica 400 punonjës sezonalë, ndërsa për herë të parë nga marsi i 2020 hapet dogana e Qafë Botës me kapacitet deri në 250 persona në ditë.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare , një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!