Glauk Konjufca: Bëhuni gati, Qeveria Kurti kthehet së shpejti

Glauk Konjufca: Bëhuni gati, Qeveria Kurti kthehet së shpejti

Glauk Konjufca: Bëhuni gati, Qeveria Kurti kthehet së shpejti

Sa të n everitshme këto fotot e ministrave në kulmin e pan demisë! Ta krijojnë përshtypjen e fotosesioneve. Plot krekosje, në fytyrat e tyre nuk sheh asnjë kokërr serioziteti për gjendjen sh ëndetësore në Kosovë. Fytyrat e tyre delirante dhe të vetëmjaftueshme me pozitat e pamerituara, janë në një univers krejt tjetër në r aport me gjendjen në ambientet e QKUK-së. Nuk mund te gjesh kurrfarë pikëprerje mes këtyre dy botëve paralele.

E rrëzuan Qeverinë Kurti me arsyetimin se nuk po e menaxhon mirë pandeminë. Por numri i rasteve atëherë ishte vazhdimisht nën 30.E sot kur 200 raste në ditë janë bërë normalitet, del Arban Abrashi me një cinizëm të gë rditshëm e thotë që situata është stabile, duke e fajësuar VV-në.Ditën që i patëm 19 raste me COVI D 19 Agim Veliu në koordinim me Thaçin propozoi gjendje të jashtëzakonshme.

Leave a Reply