Gjyshja nga Tirana flet me lot në sy për shqiptarët e Kosovës: I dua shumë, njerëz më të mirë nuk ka, Kosova është mrekulli. O sa na e ka gëzu zemrën kjo nënë e mirë

Gjyshja nga Tirana flet me lot në sy për shqiptarët e Kosovës: I dua shumë, njerëz më të mirë nuk ka, Kosova është mrekulli.

Gjyshja nga Tirana flet me lot në sy për shqiptarët e Kosovës: I dua shumë, njerëz më të mirë nuk ka, Kosova është mrekulli.

Një gjyshe e dashur nga Tirana ka treguar me lot në sy dashurinë e saj për shqiptarët e Kosovës. Gjyshja në fjalë është shprehur se shkon shpesh në Kosovë dhe se ndihet shumë e respektuar aty. Nder te tjera nena thote se i do shume shqiptaret e kosoves pasi ata mbajne gjalle traditat.

Ndiq Videon duke klikuar ne link https://www.facebook.com/watch/?v=225363762213894&extid=MCjb5P5qAir2BuJ4

Leave a Reply