Gjyshja më tha: “Nëse të fishkëllejnë veshët, ja ç’do të thotë”, duhet me vrap të flisni me mjekun!

Gjyshja më tha: “Nëse të fishkëllejnë veshët, ja ç’do të thotë”, duhet me vrap të flisni me mjekun!

Gjyshja më tha: “Nëse të fishkëllejnë veshët, ja ç’do të thotë”, duhet me vrap të flisni me mjekun!

Shumicës prej njerëzve u ndodh një dukuri që atyre mund t’u duket disi e çuditshme. Kur bie qetësia, ose gjatë një gjendje kur ata janë në mjedise më të qeta ata ndiejnë një zhùrmë në vesh si në tingull që bën “piuuu”.

Në një anketim të kryer së fundmi ka rezultuar se shumica nuk janë ndier aspak komod me atë zhùrmë në vesh ndaj dhe pyetja më e madhe prej tyre është: Si lind ose nga se shk aktohet ai tingull? Shkenca ka një përgjigje dhe një shpjegim të shpejtë për këtë fenomen të cilin e lidh direkt me trurin e njeriut.

Leave a Reply