Gjeti diçka në fund të Lumit, por kur e hapi ngeli i habitur

Si fillim ai gjeti një medalion dhe më pas disa vegla të tjera, përfshirë edhe monedha . Kur shikoi më vonë një kuti të zezë, ai u habit pasi mendoi se fati i buzëqeshi dhe mund të ishte një thesar, por kur e pa se çfarë ishte donte të dilte menjëherë nga aty.

Ngjitur me kutinë e zezë ishte një etiketë me shkrim: Ishte hiri i një personi, që pasi ishte dj’egur ishte h edhur në lumë.Si fillim ai gjeti një medalion dhe më pas disa vegla të tjera, përfshirë edhe monedha . Kur shikoi më vonë një kuti të zezë, ai u habit pasi mendoi se fati i buzëqeshi dhe mund të ishte një thesar, por kur e pa se çfarë ishte donte të dilte menjëherë nga aty.

Authormakale
Posted onAugust 3, 2020
CategoriesUncategorized
Leave a Reply

Leave a Reply