Gjethet e rrushit janë një i laç i fuqishëm! Gjithcka që duhet të bëni është t’i zieni

Gjethet e rrushit janë një i laç i fuqishëm! Gjithcka që duhet të bëni është t’i zieni

Gjethet e rrushit janë një i laç i fuqishëm! Gjithcka që duhet të bëni është t’i zieni

Rezulton se gjethet e rrushit janë një il aç i f uqishëm natyral që kurojnë një sërë s ëmundjesh. A e dinit që në pesë gjethe të tilla mund të merrni vetëm 14 kalori? Gjethet e rrushit përmbajnë vitamina A,E,C,K, B6, fibra, hekur, kalcium, mangan dhe magnez.

Ato mund të kurojnë infl amacionet. Janë një burim i mirë an tioksidantësh. Magnezi dhe kalciumi që gjendet në këto gjethe janë shumë të mira për shë ndetin e eshtrave dhe të muskujve. Gjethet e rrushit mund të kombinohen fare mirë në një çaj, kundër dh imbjeve të sto makut, kokës apo etheve. Gjithashtu edhe kundër diaresë apo hepatitit.

Leave a Reply