Gjendet një grua shtatzanë pa kokë, ja qfare bejne kalimtaret pas kesaj ngjarje …(VIDEO)

Gjendet një grua shtatzanë pa kokë, ja qfare bejne kalimtaret pas kesaj ngjarje …(VIDEO)

Gjendet një grua shtatzanë pa kokë, ja qfare bejne kalimtaret pas kesaj ngjarje …(VIDEO)

Një grua në muajin e gjashtë të shtatzënisë u gjet me kok ën e p ,r er.ë në apartamentin e saj në Costa Blanca, në lindje të Spanjës. Tr. u.pi i pa.j et.ë i Isabell Elena Răducanu, sipas asaj që shkruan e përditshmja Mirror, u gjet nga partneri i saj spanjoll, pasditen e së hënës.

Juan Vicente u kthye në shtëpi nga puna, për të zb uluar të dashurën e tij 36-vjeçare në sht rat, pa ro b a dhe me një .pl.a . g. e të bërë nga një th.i…k. ë e madhe në anë të qafës.32-vjeçari konfirmoi se Răducanu kishte punuar si p r. os t …i.tu .të dhe ishte 6 muajshe shtatzënë me fëmijën e tij. Gruaja nga Rumania kishte edhe një vajzë 8-vjeçare.

Ngjarja tro n dit ës e bëri që në qytezën spanjolle të shpallej një ditë z ie. Ndërkohë, auto rit et et kanë nisur he ti me t megjithatë ende nuk ka asnjë të ar. re.st…u ar.

Leave a Reply