Gjendet i vd ekur në vendin e tij të punës punëtori i ndërrimit të natës në KEDS

Gjendet i vd ekur në vendin e tij të punës punëtori i ndërrimit të natës në KEDS

Gjendet i vd ekur në vendin e tij të punës punëtori i ndërrimit të natës në KEDS

Një punonjës kujdestar i natës në zyrën e KEDS-it në Dragash është gjetur i vd ekur në vendin e tij të punës, mëngjesin e sotëm.Gazeta O nline ‘Reporteri.net’ merr vesh se punonjësi i zyrës së KEDS-it në Dragash u gjet i vd ekur rreth orës 8 të mëngjesit nga një koleg i tij i punës kur po niste orarin e tij zyrtarë në zyrë.

Shkaqet e vd ekjes mësohen të jenë vlerësuara si natyrale nga ana e mj ekut që arriti në vendin e ngj arjes bashkë me p olicinë.Reporteri.net merr vesh se i ndj eri kishte pasur edhe më parë pr obleme shë ndetësore, dhe vu ante nga d iabeti. Po ashtu siç merret vesh i njëjti kishte pasur vite më parë edhe një intervenim by-pasi në ze mër.

Leave a Reply