Gjendet foleja e rrallë në këtë mal shqiptar

Gjendet foleja e rrallë në këtë mal shqiptar

Gjendet foleja e rrallë në këtë mal shqiptar

Kënaqësia që të ofron kjo pamje është me të vërtetë e mrekullueshme. Është një emocion për të cilin duket se nuk gjen dot fjalë për ta përshkruar.Kjo fole e mbushur plot me vezë është gjetur në Sopot të qytetit të Librazhdit. Fotoja e rrallë është publikuar nga gazetari Agim Blloshmi.

Qyteti i Librazhdit njihet për peizazhe të mrekullueshme dhe pasuri të shumta natyrore.Kënaqësia që të ofron kjo pamje është me të vërtetë e mrekullueshme. Është një emocion për të cilin duket se nuk gjen dot fjalë për ta përshkruar.Kjo fole e mbushur plot me vezë është gjetur në Sopot të qytetit të Librazhdit. Fotoja e rrallë është publikuar nga gazetari Agim Blloshmi.

Leave a Reply