Gjenden pas 11 vitesh/ “Shpirti mamit ti si je”, nëna nuk i mban l otët

Gjenden pas 11 vitesh/ “Shpirti mamit ti si je”, nëna nuk i mban l otët

Gjenden pas 11 vitesh/ “Shpirti mamit ti si je”, nëna nuk i mban l otët

Një 17-vjeçar nga qyteti i Librazhdit u largua nga banesa e tij për shkak të dh unës së ushtruar nga babai. Ka qenë den oncimi i nënës së tij, e cila ka njoftuar stafin e emisionit se djali i saj është larguar në drejtim të paditur nga banesa e të atit. 17-vjeçari vjen nga një familje me dy prindër të divorcuar.

Pas denoncimit të nënës, ka qenë i menjëhershëm reagimi dhe bashkëpunimi i stafit të emisionit për lokalizimin e 17-vjeçarit.Nëna rrëfen me l ot në sy se jeta e saj ka qenë larg fëmijëve, pasi pas di vorcit e ka pasur të ndalur komunikimin me fëmijët. Ajo shprehet se ish-bashkëshorti ka ushtruar dhu në të herëpasherëshme ndaj saj

Leave a Reply