Gjen një valixhe në bodrumin e shtëpisë, gati e lëshoi zemra pasi e hapi

Gjen një valixhe në bodrumin e shtëpisë, gati e lëshoi zemra pasi e hapi

Gjen një valixhe në bodrumin e shtëpisë, gati e lëshoi zemra pasi e hapi

Një 35 -vjeçar ka qenë duke bërë punime në shtëpinë e tij ku ka z.buluar një valixhe të vjetër në bodrumin e shtëpisë.

Shtëpinë prindërit e kishin blerë para 40 vitesh dhe nuk e kishte menduar se do të gjente diçka të tillë. Lajmi është bërë i ditur nga po.rtali Imgur. Shtëpia ishte ndërtuar në vitet ’40 dhe familja e tij kishte vite që jetonte aty. Një 35 -vjeçar ka qenë duke bërë punime në shtëpinë e tij ku ka z.buluar një valixhe të vjetër në bodrumin e shtëpisë.Shtëpinë prindërit e kishin blerë para 40 vitesh dhe nuk e kishte menduar se do të gjente diçka të tillë. Lajmi është bërë i ditur nga po.rtali Imgur. Shtëpia ishte ndërtuar në vitet ’40 dhe familja e tij kishte vite që jetonte aty.

Leave a Reply