Gazetari Artan Hoxha nxjerr pamjet që fëlliqin qeverinë e Ramës: Sa e blejnë pa….

Gazetari Artan Hoxha nxjerr pamjet që fëlliqin qeverinë e Ramës: Sa e blejnë pa….

Gazetari Artan Hoxha nxjerr pamjet që fëlliqin qeverinë e Ramës: Sa e blejnë pa….

Gazetari Artan Hoxha ka publikuar disa pamje nga arkivat e tij sikurse citon ai, në mes të një parcele hash ashi, ndërsa bën krahasimin e përmasave të mbjelljes dhe tregtimit të saj, ku pohon se pak gjëra kanë ndryshuar. “Sigurisht nuk ka me parcela te mbjella me hektare te tere, por ka parcela te vogla, shp erndare si kerpudhat mbas shiut, ne te gjithe vendin”, shkruan Hoxha.

Nostalgji… Duke germuar ne arkive… U ka marre malli per pak gjelberim, ne keto dite te nxehta vere?! Nuk ka ndryshuar ndonje gje e madhe. Thjeshte eshte rritur çmimi ne tregun nderkombetar dhe padiskutim eshte rritur çmimi ne tregun vendas. Nese para 4 vitesh, kushtonte 1000 euro kur e zbarkoje ne Itali, sot 1000 euro, ta blejne ne fund te parceles.

Leave a Reply