Fryrjes barkut ia gjetëm zgj.idhjen : Kjo është r.eceta e cila do t’iu bëj barkun “petë” dhe do t’iu pastroj

Kjo eshte re.ceta e vetme 100% natyrale qe lu fton k.apsllekun me shpejt se il’açet. A e dini se edhe nepermjet jashteqitjes mund te h.umbisni peshe? Mund te duket qe.sharake por edhe z.orresh se trashe do t’i beni nje nder te madh. Pas.trimi i z.orres se trashe eshte nje menyre shume e mire per te permiresuar floren bak teriale te z.orreve dhe te hu.mbisni ne peshe.

Nevojitet det.oksif.ikimi i saj qe te jete e paster nga tok sinat dhe per te lehtesuar pr.oblemet e tr.etjes.Kjo gje eshte shume e thjeshte e mund t’a beni shume lehte ne shtepi.Perberesit qe j’u nevojiten jane :1 filxhan kafeje me leng limoni te fresket, 2 luge gjelle mjalte org.anik, 2 luge gjelle xhinxher i grire ne re.nde dhe 3 gota uje.

Leave a Reply