Fruti i shijshëm që ju shpëton nga kapsllëku, lehtëson tretjen dhe është “bombë” antioksidantësh

Fruti i shijshëm që ju shpëton nga kapsllëku, lehtëson tretjen dhe është “bombë” antioksidantësh

Fruti i shijshëm që ju shpëton nga kapsllëku, lehtëson tretjen dhe është “bombë” antioksidantësh

Hurmat e Arabisë janë një burim i pasur fibrash të shëndetshme, minerale dhe vitaminash. Hurmat ndihmojnë kundër konstipacionit dhe problemeve të tjera me sistemin tretës. Hurmat e Arabisë gjenden lehtësisht në vendin tonë.

Tretje më e mirë: Hurmat përmbajnë fibër, e cila është një përbërës kyç për tretjen e shëndetshme, transmeton living. Një sasi prej 100 gramësh ofron 7 gramë fibër, e cila do të mundësojë një lëvizje më të mirë të zorrëve.

Fibrat dihet që ndihmojnë në lehtësimin e kapsllëkut. Ky frut ka gjithashtu nivel shumë të lartë antioksidantësh që ndihmojnë në tretje dhe ngadalësojnë plakjen.

Leave a Reply