Fqinjët u ankuan në polici për një bebe që q ante pa pushim, ajo çfarë gjetën i la me gojëhapur…

Fqinjët u ankuan në polici për një bebe që q ante pa pushim, ajo çfarë gjetën i la me gojëhapur…

Fqinjët u ankuan në polici për një bebe që q ante pa pushim, ajo çfarë gjetën i la me gojëhapur…

Nëse do t’ua vendosnin këtë video me në sfond zërin por pa shikuar poshtë në ekran, besojmë se edhe ju do të mendoni se me patjetër zëri që dëgjoni është ai i një fëmije. Por nuk është ashtu! Është një papagall mahnitës që imiton një fëmijë që qan! Zogu bën tinguj si e qara e një bebeje në mënyrë pe rfekte ndërkohë që e zonja përpiqet ta qetësojë.

Dhe ai duket kaq bindës me atë zërin e tij, saqë të gjithë mbeten gojëhapur dhe e kanë të vështirë ta besojnë se është një papagall dhe jo fëmijë. Dihet se papagajtë imitojnë tingujt njerëzorë. Ata mund të qeshin, qajnë dhe madje të flasin. Po përse e bëjnë këtë?

Leave a Reply