FOTO+VIDEO/ ‘Mot i ç mendur’në Greqi, ѕtuhia e fortë dhe breѕhëri anulojnë fluturimet

Një stuhi e fortë goditi Argostolin sot, si dhe zonën më të gjerë të Kefalonias, e cila u shoqërua me breshër të fortë.

Sipas të dhënave zyrtare, shirat e mëdha goditën zonën. Konkretisht, në Argostoli u regjistruan 30.7 ton ujë për hektarë, në Palliki 24.7 dhe në Faraklata 27.2 ton për gjysmë ore.

Duhet theksuar se në Faraklata intensiteti i shiut arriti në 236 tonë në orë.

Avioni Sky Express po mbërrinte në ishull nga Athina në kohën e stuhisë, si rezultat i së cilës avionit iu desh të kthehej në aeroportin e El Venizelou.

error: Alert: Content is protected !!