Fotoja/ Makina u kthye përmb ys, kjo është 25-vjeçarja shqiptare që dha shpi rt në mes të rrugës: E zeza nënë!

Fotoja/ Makina u kthye përmb ys, kjo është 25-vjeçarja shqiptare që dha shpi rt në mes të rrugës: E zeza nënë!

Fotoja/ Makina u kthye përmb ys, kjo është 25-vjeçarja shqiptare që dha shpi rt në mes të rrugës: E zeza nënë!

Vi kt ima ishte në drejtimin e mjetit tip “Ford” dhe d yshohet se si p asojë e h umbjes së ko ntrollit dhe shpejtësisë së lartë, ka dalë nga rruga dhe është përmb ysur.

25-vjeçarja hu mbi jetën në vend, për shk ak të pl agëve të marra. ndërkohë që sipas pol icisë, shkak zyrtar i aksi dentit ka qenë shpejtësia e madhe.

Ndërkohë makina është përp lasur me bor durën e rrugës, e më pas është për mbysur.

Leave a Reply