Florian Binaj bën parashikimin që na la të gjithëve pa fjalë : Ja se cfarë do të ndodh sot..

Prishja e Teatrit Kombëtar në zemër të kryeqytetit ka tensionuar situatën dhe ka ndezur rev. oltën jo vetëm të artistëve, por edhe të pupullit, që duket se tashmë ka kuptuar se shpresa e vetme është të pro testojë.

Pikërisht për këtë arsye Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit njoftoi pak orë më parë për mbajtjen e një pro teste ditën e nesërme (e hënë), ora 16:30 tek Ministira e Brendshme.

Kjo ka bërë që një ndër aktorët e njohur të “Portokallisë”, në më produktivët në këtë spektakël, Florian Binaj, i njohur edhe për qëndrimin kundër prishjes së Teatrit, të bëjë një tjetër regim ditën e sotme, ku ka bërë një parashikim të fri. kshëm për atë se çfarë do të ndodhë nesër.

“Mbajeni mend! Nesër do të thonë 60 raste të reja inf. ektimi (me koronavirus), kështu që nuk do të lejohet fare dalja nga shpia, në mënyrë që pjesa e mbetur e banorëve të marrin inat ata që protestuan dhe mbrojtën Teatrin”, shkruan Flori

Leave a Reply