Flet Duda Balje/ Jam besimtare e devotshme, Ramazanin e agjëroj me kënaqësi dhe gjithashtu..

Flet Duda Balje Jam besimtare e devotshme, Ramazanin e agjëroj me kënaqësi dhe gjithashtu..Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga komunitetet joshumicë Duda Balje, në një intervistë ka folur edhe për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Ajo ka bërë të ditur se është besimtare e devotshme dhe e agjëron Ramazanin, “Unë jam besimtare e devotshme. Ramazanin e agjëroj meplot kënaqësi dhe lumturi. Në intervistën dhënë deputetja Balje ka folur edhe për tema të tjera, siç janë vota e saj për Qeverinë Kurti.

Ajo gjithmone eshte ne qender te vemendjes pershkak te bukuris dhe elegances qe ka, si dhe me deklaratat e saj. /LAJMI

error: Alert: Content is protected !!