Fëmijët shkojnë në VARRlMlN e babait, por i pret një BEFASl (Video)

Fëmijët rriten shpejt dhe prindërit papritur e gjejnë veten vetëm edhe në festa.

Megjithëse është vetëm një rekIamë kjo tregon se si një baba me fëmijët e shpërndarë detyrohet të kaloj njëherë krishtlindjet i vetëm.

Por që të sjellë të gjithë fëmijët në shtëpi, ai u dërgon letër se ka vd,ekur. Befasia i pret në shtëpi. Për më shumë shikoni videon.

Leave a Reply