Fëmijën pa duar e pë rzënë nga restoranti se hante me këmbë

Fëmijën pa duar e pë rzënë nga restoranti se hante me këmbë

Fëmijën pa duar e pë rzënë nga restoranti se hante me këmbë

Tre vjeçari William Bancroft u gëzua shumë që po shkonte në IHOP për herë të parë dhe tashmë e dinte se çfarë do të merrte për të ngrënë – petulla.
Vogëlushi u lind pa krahë dhe është mësuar që ushqimin ta hajë me këmbët e tij. Kur menaxheri i restorantit e pa duke e marrë ushqimin me këmbë, ai iu afrua tavolinës së familjes së tij.

Ajo që ai iu tha atyre më pas, ka shkaktuar deb at dhe të rbim të madh në rrjete sociale, transmeton Gazeta Express. Kjo ishte hera e parë që William dhe familja e tij kishin dalë për drekë në IHOP.

Leave a Reply