Vendim i ri /Europa merr hapat epara dhe lehtësohen masat në këto Shtete…

Kamerierët hapën restorantet dhe kafenetë e plazhit dhe turistët shijuan motin e mirë dhe aktivitetet e pavarura nëplazh, si volejbolli. Franca kaloi kuotën e 20 milionë personave që kanë marrë të paktën një doze të vak’sines pak përpara se të nisë lehtësimi i masave.

Në Spanjë, turistët zbarkuan nëplazhin Fuengirola pasi disa rajone të vendit lluan të hapen gradualisht pas izo’limit total.Gjithashtu, kamerierët hapën restorantet dhe kafenetë e plazhit dhe turistët shijuan motin e mirë dhe aktivitetet e pavarura në plazh, si volejbolli.
Në Poloni, njerëzit larguan maskat dhe ngritën dolli për lirinë, teksa baret, restorantet urihapën për herë të parë në 7 muaj.

Si dhe rihapja e kuzuar në ambientet e jashtme, llonte zyrtarisht në mesnatë, por shumë njerëz nuk mund të prisnin dhe mbushën rrugët dhe baret për të lluar festën.

error: Alert: Content is protected !!