Fantastike! Ditë e lumtur për Labin, ai pati sot dy gëzime

Ditë e lumtur për Labin, ai pati sot dy gëzime

Labi grumbulloi 90 mijë euro për Yvesen, dhe vajzat e tij shpallet kampione në basketboll!Krahas karrierës së tij në muzikë, Labi njihet edhe si person mjaftë humanitar.Sot ishte një ditë e lumtur për të.

Këngëtari ka treguar se ka arritur t’i grumbulloj 90 mijë euro për shërimin e Yvesa Salihaj nga Istogu, e cila ditë më parë udhëtoi për në Turqi për shërim.Ndërsa lajmi i dytë i gëzueshëm ishte pasi vajza e tij, Zana, arriti të marrë vendin e parë në Kosovë, në basketboll.Më poshtë keni postimin e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!