Familjes nga Prishtina iu kthyen Pushimet në tr agjedi, si u mb yt 10 vjeçari në Durrës

Familjes nga Prishtina iu kthyen Pushimet në tr agjedi, si u mb yt 10 vjeçari në Durrës

Familjes nga Prishtina iu kthyen Pushimet në tr agjedi, si u mb yt 10 vjeçari në Durrës

Familja nga Prishtina sapo kishte mbërritur në kompleksin turistik që ndodhet te Shkëmbi i Kavajës për të kaluar pushimet verore. E ndërsa familja Tërnalla po akomodohej në dhomën e hotelit, 10-vjeçari është shkëputur për t’u futur në pishinë ku dhe ka h umbur jetën.

Pushimet familjare janë kthyer në tr agjedi, ndërsa nuk është ende e qartë pse nuk i është dhënë ndihma në kohë nga personeli apo pushuesit e tjerë që ndodheshin në pishinë. Fëmija është diktuar ndërsa ndodhej në fund të pishinës dhe atëherë në ndihmë i kanë ardhur të tjerët, po ka qenë vonë. Policia vijon hetimet për nxjerrjen e përgjegjësisë për sigurinë në pishinë.https://youtu.be/hnU1HkzCTJw

Leave a Reply