Fahri Xharra: Nuk kemi më burra të nderit ne Shqiptarët

Fahri Xharra: Nuk kemi më burra të nderit ne Shqiptarët

Fahri Xharra: Nuk kemi më burra të nderit ne Shqiptarët

Fahri Xharra: Shqipëri, na raftë pika! Nuk kemi më burra të nderit! Mos pyetni pse. E dini vet, pse kjo heshtje . Jeni dëshmitarë të heshtjes mbarëshqiptare. Jemi dëshmitarë të frígës mbarëshqiptare; nuk kemi më burra të nderit, te mendjes dhe te pendes qe i dalin zot kësaj nënë që po mbet velem si fosile e së kaluarës .

Ore, ju nuk shini se ç`po ndodhë me shqiptarinë? Jeni verbuar ! Jeni shurdhuar! Ju kanë lënë mëndet? Si munden një grusht matrapazësh që nuk kanë as po as jo në kokën e tyre, që ta shkrryejnë Nënën e Madhe ? -0, si nuk kam një grusht të fortë, t’i bij mu në zemër malit që s’bëzanë, ta dij dhe ai se ç’domethanë i dobët dhe tr adhtarë ? Shqipëri, ku i ke bijtë e tu me të cilët krenoheshe, që tani ta sjellin turpin ?

Leave a Reply