Erdogan paralajmëron Greqinë: Mos dilni para marinës u shtarake turke

Erdogan paralajmëron Greqinë: Mos dilni para marinës u shtarake turke

Erdogan paralajmëron Greqinë: Mos dilni para marinës u shtarake turke

Greqia dhe Turqia rr ezikojnë të përfshihen në k onflikt të a rmatosur dhe të paprecedentë mes dy anëtarëve të NATO-s. Pas vendimit të Athinës për të nisur stërvitjet u shtarake detare dhe ajrore në zo nat ku eksploron për gaz, anija sondë Oruç Reis, presidenti turk Rexhep Taip Erdogan paralajmëron Greqinë se do të jetë përgjegjëse për çdo përshkallëzim të situatës.

“Duke nisur nga tani, përgjegjëse kryesore për çdo përkeqësim të situatës në rajon është vetëm Greqia. Ky vend duhet ta kuptojë mirë se ata që i nxisin kundër nesh, do t’i br aktisin kur grekët të dalin para marinës u shtarake turke”, tha Erdogan.

Leave a Reply