Erdogan paralajmëron Greqinë: Do e pësosh, si shmangesh dot ndëshkimit. Këtej e tutje fa jtorja e vetme për çdo in cident që mund të lindë në rajon

Erdogan paralajmëron Greqinë: Do e pësosh, si shmangesh dot ndëshkimit. Këtej e tutje fa jtorja e vetme për çdo in cident që mund të lindë në rajon

Erdogan paralajmëron Greqinë: Do e pësosh, si shmangesh dot ndëshkimit. Këtej e tutje fa jtorja e vetme për çdo in cident që mund të lindë në rajon

Presidenti i Turqisë Erdogan nuk tërhiqet nga vendimi i tij për të gjetur gaz natyror në Mesdheun Lindor, çështje që rriti t ensionet me Greqinë si dhe pati r eagime edhe nga vendet e BE.

Erdogan nuk i kurseu as paralajmërimet për Greqinë, për të cilën tha se që nga sot do të mbajë përgjegjësi për çdo in cident që mund të ndodhë në Mesdheun Lindor.“Tani e tutje Greqia do të jetë f ajtorja e vetme për çdo inc ident që mund të lindë në rajon dhe për d ëmet që do t’i shk aktojë vetes. Me këtë qëndrim kundër ligjit ndërkombëtar, Greqia është futur në një k aos nga i cili nuk mund të shmanget”.

Leave a Reply