Erdogan: Kush provon të na s ulmojë, do të paguajë çmim të lartë

Erdogan: Kush provon të na s ulmojë, do të paguajë çmim të lartë

Erdogan: Kush provon të na s ulmojë, do të paguajë çmim të lartë

Recep Tayyip Erdogan ka thënë se cdo s ulm nda anijeve turke do të ketë pasoja të r ënda.“Ne themi se ata që na s ulmojnë do të paguajnë cmim të lartë, ata morën një përgjigje sot”, ka thënë Erdogan gjatë një fjalimi në Ankara, pa dhënë më shumë detaje, shkruan Reuteres, përkthen Periskopi.

Te nsionet mes Turqisë dhe Greqisë janë ngritur së fundmi, pasi një anije turke është s ulmuar nga rojat bregdetare greke.Recep Tayyip Erdogan ka thënë se cdo s ulm nda anijeve turke do të ketë pasoja të r ënda.“Ne themi se ata që na s ulmojnë do të paguajnë cmim të lartë, ata morën një përgjigje sot”, ka thënë Erdogan gjatë një fjalimi në Ankara, pa dhënë më shumë detaje, shkruan Reuteres, përkthen Periskopi.

Leave a Reply