Endri dhe Stefi: Xhaxhi Edi Rama ça t’i japim familjes ne s’kemi lekë o byrazer

Endri dhe Stefi: Xhaxhi Edi Rama ça t’i japim familjes ne s’kemi lekë o byrazer

Endri dhe Stefi: Xhaxhi Edi Rama ça t’i japim familjes ne s’kemi lekë o byrazer

Endri Prifti u shpreh në një intervistë për emisionin “Ora Verore” se është shumë e vështirë që të qëndrojë pa punuar për kaq shumë muaj që nga izolimi në mars.

“U mbyllëm 5 muaj, tani të mbyllemi edhe 6 të tjerë, është shumë e vështirë. Megjithatë do t’ia lëmë atij xhaxhi Ramës të vendosë për familjet tona, për të gjitha çfarë të bëjmë. Jemi të varur nga një njeri që bën çfarë t’i dojë qejfi”, u shpreh këngëtari. Ndërkohë, Stefi Prifti theksoi se artistët e kanë në dorë vetë që të tregohen më të bashkuar dhe të dalin të protestojnë në lidhje me këtë vendim. Ndërsa Endri e tha troç që nuk është një tip që kursen: “Unë s’kam lekë në këto momente o byrazer”!

Leave a Reply