Ekspertët paralajmrojn shpërt himin, “Bejruti” i vërtet në Shkup

Paralajmrojn ekspertët mundësin e shpërt himit, “Bejruti” i vërtet në Shkup

Paralajmrojn ekspertët mundësin e shpërt himit, “Bejruti” i vërtet në Shkup

Në Ohis të SHKUPIT ekziston një rezervuar prej 14 tonësh me klorur vinyl që qëndron kaq i pa kontrolluar dhe i lënë me vite dhe mund ta bëjë Shkupin një masa kër me shumë më shumë vik tima se Bejrut.

Gjermanët nuk duan të vijnë ose të inspektojnë për të bërë atë që është çmendurisht e rrez ikshme dhe e lënë në mënyrë të papërshtatshme përmbajtje jashtëzakonisht toksike, e cila mund të shkatë rron gjysmën e qytetit!
Qytetaret shkruajn:
Shperndajeni qe te gjith te informohen dhe te ken informat per rrez ikin qe e kan afer vetes perndryshe un si Qytetar i Rethines se Shkupit nuk dua qe te kem pasoja un dhe Familja ime per nje gje e cila mua gjdo dit e me shum me afron dhe me kujton Trag jedin e Bejrutit e cila mundet me ndodh e njejta tek ne sipas ketij Rezervuari qe eshte len me vite afer nesh.

Leave a Reply