EKSLUZIVE – Ja qka i ndodhi Albinit ne bu rg eshte mire ta dim te gjithe sidomos poltikanat

këtë dëshmi timen e kam postuar edhe më herët. Po e ri-postoj edhe tani, por është mirë ta lexon Ramushi, Hashimi, Isa e kushdo tjetër që përhapin gën eshtra për Albinin.
Ata i ka kapë pan iku dhe trish timi nga autoriteti dhe përkrahja që gëzon Albini.

9 qershor 1999, Burgu i Lipjanit

“…Na kapi fort shqetësimi ngaqë dëgjonim një rr ahje të pam ëshirshme dhe të pand ërprerë diku prej një dhome të burgut. Duhet të ishte ora dhjetë e mbrëmjes kur kishte nisur rr ah ja. Nuk po ndalej. Në fillim dëgjohej vetëm një gjysmë zëri i njeriut që rënkonte nën go ditjet. Ngaqë god itjet ishin shumë të shpeshta, ne gjykonim se po to rtu ronin disa të burg osur njëkohësisht. Edhe atë gjysëm zëri nuk e dëgjonim më, por godit jet po. Ato vazhdonin me të njëjtin vrull. Lidhëset plastike në duar dhe zhurma e go ditjeve në vesh na mbanin zgjuar. Të mbetet pak për të menduar në ato çaste, por ajo pak ta shpon trurin. Vetëm më vonë mësuam se fjala ishte vetëm për një njeri. Njeriu që ishte rr ah ur për vde kje nga gardianët e burgut, gjithë natën deri në mëngjes, ishte Albin Kurti…”

Libri – Enver Dugolli “Qark i (Pa)mbyllur Burgjesh”

Postimi i tij:

Leave a Reply