Ejani te jetoni ketu dhe automatikisht do t’u takojne 2 mije euro muaji, ndodhet afer Shqiperise..

Kryetari i Hanit të Elezit: Zgjohem herët që ta fali namazin, punoj në serë dhe pastaj shkoj në punë

Kryetari i Hanit të Elezit: Zgjohem herët që ta fali namazin, punoj në serë dhe pastaj shkoj në punë

EJANl TE JETONl TEK NE DHE AUTOMATIKlSHT DO T’IU JAPIM 2 MIJË EURO MUAJI,NDODHET AFËR SHQIPËRISË – Nëse vini të jetoni në vendin tonë, do t’ju japim 2 mijë euro”.

Nuk është shaka, por iniciativa e kryebashkiakut të Boremidës, një komunë e vogël në Savona, e cila ka vetëm 394 banorë dhe që rr e zikon të shndërrohet në një vend tjetër fan. ta. zmë.Kështu, administrata e komunës ka nisur nga puna, duke ofruar në fillim shtëpi komunale me qira me çmime të lira. (nga 50 euro në muaj për më të voglat, 120 maksimumi për të mëdhatë) dhe tani me shpërblimin ekonomik.

Leave a Reply