Efekte Spektakolare : Mbeshtilleni kemben me leter alumini dhe jepini fund ketij pr oblemi nje here e mire

Efekte Spektakolare : Mbeshtilleni kemben me leter alumini dhe jepini fund ketij pr oblemi nje here e mire

Efekte Spektakolare : Mbeshtilleni kemben me leter alumini dhe jepini fund ketij pr oblemi nje here e mire

Nëse keni menduar se letra e aluminit shërben vetëm në kuzhinë, g aboheni! Letra e aluminit është ideale për pro bleme të ndryshme shëndetësore.Sipas një studimi të kryer nga shkencëtari rus A.V.

Skvortsov dh imbjet e shpinës,qafës,gjunjëve,apo shputave të këmbëve mund të trajtohen me sukses me përdorimin e letrës së aluminit.Shkencëtari ka shpjeguar se largimi i dhi mbjes lidhet me rrjedhjen e en ergjisë në organizëm nga pika jonë aktive biologjike drejt meridianit nga ku e ka burimi.

Leave a Reply