Edhe sot të dashuruar si atherë, e gjeni dot kush është çifti në foto?!

Edhe sot të dashuruar si atherë, e gjeni dot kush është çifti në foto?!

Edhe sot të dashuruar si atherë, e gjeni dot kush është çifti në foto?!

Ai eshte moderatori me i mire Shqiptare dhe te gjithe e duan.

E nisi k arrierën e tij si këngëtar, por tashmë Gjebrea është një moderator mjaft i suksesshëm si moderator. Pra, duhet thënë se ai ka qenë prezent në televizion para publikut shqiptar prej shumë vitesh dhe ata e duan te gjithe.

Vitet kanë kaluar shumë shpejt, e për rrjedhojë të gjithë ne kemi ndryshuar. Megjithatë, janë kujtimet ato që na kthejnë pas në kohë, duke na treguar një anë tjetër shumë ndryshe nga ajo që jemi sot.

Leave a Reply