Edhe këtë se kishim dëgjuar/ Burrit plak i mërzitet gruaja në pleqëri dhe niset në kërkim të vajzave të njoma, kishin 40 vjet martuar…!!!

TEdhe këtë se kishim dëgjuar/ Burrit plak i mërzitet gruaja në pleqëri dhe niset në kërkim të vajzave të njoma, kishin 40 vjet martuar…!!!

Edhe këtë se kishim dëgjuar/ Burrit plak i mërzitet gruaja në pleqëri dhe niset në kërkim të vajzave të njoma, kishin 40 vjet martuar…!!!

Vera Shkëmbi, një grua 65-vjeçare me origjinë nga Korça tashmë jeton në kryeqytet.Pas një martese që zgjati mbi 3 dekada, të kurorëzuar me 2 fëmijë, ndodhi ajo që Verës nuk i kishte shkuar kurrë në mendje, divorci.

Shtëpia ku jeton është në proces legalizimi dhe në emër të ish-bashkëshortit i cili e kërcënon, se shumë shpejt do t’ja marrë e ta hedhë në rrugë.
Për pensionisten, divorci tani ka kaluar në plan të dytë, parësore është mbijetesa.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe video.SHT’P REKLAMEN PER VIDEON

Leave a Reply