Edhe Gjermania na br aktisi, ja vendimi drastik për të gjithë shqiptarët

Edhe Gjermania na br aktisi, ja vendimi drastik për të gjithë shqiptarët

Edhe Gjermania na br aktisi, ja vendimi drastik për të gjithë shqiptarët

Nga Ambasada gjermsne ne Tirane eshte dhene njoftimi per kete lajm te ri qe prek shqiptaret. Keshtu ne njoftimi zyrtar ambasada ka informuar se Shqipëria vijon të konsiderohet një z onë rr eziku në këtë periudhë p andemie Statusi i ambasades gjermane:

“Vlen edhe më tej: Detyrimi për k arantinë dhe testi i k oronavirusit për udhëtarët nga Shqipëria Meqenëse Shqipëria vazhdon të kosiderohet një zonë rr eziku nga Instituti Robert Koch, të gjithë ata që hyjnë në Gjermani janë të detyruar që menjëherë pas mbërritjes të nisen direkt drejt vendbanimit të tyre ose një strehimi tjetër të përshtatshëm p.sh. hotel dhe të qëndrojnë atje për një periudhë prej 14 ditësh pas hyrjes së tyre karantinë.

Leave a Reply