E zeza nënë! Makina kthehet përmb ys, shqiptari h umb jetën, një tjetër në gjendje të r ëndë/ Ja ku ndodhi e k eqja

E zeza nënë! Makina kthehet përmb ys, shqiptari h umb jetën, një tjetër në gjendje të r ëndë/ Ja ku ndodhi e k eqja

E zeza nënë! Makina kthehet përmb ys, shqiptari h umb jetën, një tjetër në gjendje të r ëndë/ Ja ku ndodhi e k eqja

Njoftimi: Më datë 29.08.2020, rreth orës 19:45, mbi fshatin Malinë, Mokër e Sipërme, shtetasi A. K., 43 vjeç, banues në Pogradec, duke drejtuar një automjet dyshohet se ka h umbur ko ntrollin dhe ka dalë nga rruga, ku për pas ojë është dëmt uar ky shtetas, si edhe shtetasi D. K., 48 vjeç, banues në Pogradec, pasagjer në mjet.

Të dy shtetasit e mësipërm, u tr ansportuan në Spitalin e Pogradecit ku shtetasi A. K., ka ndërruar jetë, ndërsa shtetasi D. K., ndodhet nën kujdesin e mj ekëve, aktualisht në gjendje të rëndë shëndetësore.

Leave a Reply