E z uri po shtë porta e futbollit, hu mb jet ën trag jikisht vogëlushi 10-vjeçar

Një fëmijë i moshës 10-vjeçar ka ndërrruar jetë pas një aksìdenti të rëndë, në Has të Kukësit.

Mësohet së i mituri ka qenë duke luajtur pranë shkollës së tij, dhe porta e fushës së futbollit është rrëzuar, duke e zënë poshtë.

10-vjeçari është dërguar për të marrë ndihmën mjekësore drejt spitalit të Krumës, por fatkeqësisht ka ndërruar jetë.

Aktualisht, policia ndodhet në vendin e ngjarjes për të zbardhur rrethanat e aksìdentit të rëndë. /dosja

Leave a Reply