E zυrí роѕhtë maѕíνí í gυrëνe, kuѕh ëѕhtë í ríυ që ndërroí jetë në míníerën e ВuIqízëѕ (EMRI)

Iden tifikohet minatori që nd ërr oi jetë sot në një minierë në Bulqizë. Ngj arja ndodhi rreth orës 18.30.

Mesohet se bëhet fjalë për Eltion Allën, i cili si pasojë e shem bjes së një masivi gurësh është pl agos ur rëndë dhe ka ndë rruar jetë.

NJOFTIMI I POLICISE
Me datë 28.05.2021, rreth orës 18.30, në një subjekt minerar në Bulqizë, dyshoоhet se gjatë punës është aks iden tuar shtetasi E. A., i cili si pasojë e dëmtimeve të marra ka hu mbur jetën.
Grupi het imor ndodhet në ven dngj arje dhe vijon hetimi për zbardhjen e plotë sh kaqeve ngj arjes./BW

error: Alert: Content is protected !!