E turpshme: Shikojeni çfarë pyetje i bën Nxënësi mësimdhënësit në një shkollë fillore në Kosovë

Gjendja e arsimit në Kosovë duket se sa shkon e r ëndohet.

Përveç se radhitemi keq në testet PISA, duket se në shkollat e Kosovës, mungon edukata bazë tek nxënësit.

Në një shkollë fillore, mësimdhënësi është gjetur para disa pytjeve më me b analet që mund t’i bëhen nga një nxënës.

Në video nxënësi e gjiron mësimdhënësin derisa e pyet për madhësinë e o rganit dhe për s exin, derisa mësimdhënësi nuk bënë asnjë veprím ndaj nxënësit të cilit vetëm i kërkon të mos e xhirojë.

Për më shumë shihni videon më poshtë e cila përmban fjalor b anal dhe nuk preferohet të dëgjohet nën moshën 18 vjeçare./Magazina.al

error: Alert: Content is protected !!