E turpshme/ Infermieri shqiptar i v jedh paratë plakut që v diq nga koronavirusi në Itali

Infermieri shqiptar i v jedh paratë plakut që v diq nga koronavirusi në Itali

Infermieri shqiptar i v jedh paratë plakut që v diq nga koronavirusi në Itali

Një ngjarje e r ëndë është shënuar në Itali, ku një infermier shqiptar është ka pur në flag rancë gjatë v jedhjes së një pacienti që kishte vd ekur nga koronavirusi.

Infermieri 41-vjeçar me banim në Boltiere i vo dhi kartën e bankomatit një 66-vjeçari të prekur nga Covid-19, duke ia zbrazur më pas të gjithë llogarinë. Sipas autoriteteve italiane ngjarja e shë mtuar ndodhi në 13 mars, dhe shqiptari arriti të marrë plot 6,000 euro nga llogaria e të n djerit, raporton newsbomb.al.

Leave a Reply