E tm errshme…E tallin në internet për unazën e fejesës

E tm errshme…E tallin në internet për unazën e fejesës

E tm errshme…E tallin në internet për unazën e fejesës

Një grua ka po stuar foton e unazës që i dhuroi i fejuari pasi e propozoi për m artesë, dhe k omentuesit e kanë ma sakruar në Fb, me t allje pa fund. Nusja e ardhshme shpjegoi që ajo është një prej grave të shumta që po i largohen traditës me unaza tepër të shtrenjta.

Dhe që preferojnë që ato para t’i shp enzojnë më mirë me udhëtime, por kjo nuk i ndaloi komentet.

Një nga k omentueset i thoshte “h iqe mbajtësen e çelësave nga gishti dhe na trego unazën e vërtetë”.

“Është aq mjerane sa më trishton ta shoh”, shkruante një k omentues. Të tjerë i thoshin të mos lodhej fare ta mbante.

Leave a Reply