E tm errshme: Një vajzë nga Mitovica qëndron në mal për tre ditë pasi babai deshti t’a ab uzoje

E tm errshme: Një vajzë nga Mitovica qëndron në mal për tre ditë pasi babai deshti t’a ab uzoje

E tm errshme: Një vajzë nga Mitovica qëndron në mal për tre ditë pasi babai deshti t’a ab uzoje

Një vajzë nga Mitrovica para tre ditësh është larguar nga shtëpia e saj duke thënë se babai i ka kërkuar marrëdhënie s eksuale.Ajo kishte qëndruar në mal në fshatin Vojtesh për tri ditë me radhë.

“Me datën 24.08.2020 rreth orës 18:00 është raportuar rasti “ ng acmim”. Sipas viktimës që ka raportuar rastin, ajo ka qëndruar jashtë shtëpisë në mal në fshatin “Vojtesh” në Mitrovicë prej datës 21-24.08.2020. V iktima ka raportuar rastin ng acmim ku i d yshuar sipas saj është prindi(babai) i saj. Te njëjtës i është dhënë ndihma mjekësore. He timet rajonale kanë intervistuar v iktimën në prezencë të mbrojtësit të vi ktimave dhe më pas është strehuar në strehimore. I dy shuari është shoqëruar në stacionin policor është intervistuar dhe me udhëzim të prokurorit kujdestar është liruar në pr ocedurë të rregullt dhe ndaj tij është iniciuar rasti “nga cmim””.

Leave a Reply