E tm errshme: Në barkun e krokodilit gjenden mbetjet e trupit të një 14-vjeçari

Mbetjet e trupit të një djaloshi 14-vjeçar janë gjetur brenda barkut të një krokodili, që besohet se e kishte ngrënë fëmijën gjashtë ditë më parë, kur ai ishte zhdukur.

Vik tima e identifikuar si Ricky Ganya, u s ulmua nga krokodili përderisa po kërkonte kërmij afër një lumi në Rumah Dadat të Malajzisë . Ekipet e kërkim-shpëtimit e kapën krokodilin e gjatë 4.5 metra rreth tri kilometra larg vendit ku djali ishte zhdukur.V iktima u s ulmua me 26 ko rrik dhe familja e tij e plotësuan formularin për persona të zhd ukur në polici, por halla e tij tha se e ka parë krokodilin duke e tërhequr në ujë djaloshin.

Leave a Reply