E t urpshme, babai i boksit në Kosovë jeton me 90 euro p ension, që dikur dridhte një ish Jugosllavi dhe Evropë!

E t urpshme, babai i boksit në Kosovë jeton me 90 euro p ension, që dikur dridhte një ish Jugosllavi dhe Evropë!

E t urpshme, babai i boksit në Kosovë jeton me 90 euro p ension, që dikur dridhte një ish Jugosllavi dhe Evropë!

Në Kosovë më shumë ka vlerë një njeri që bën ekskursione, që t’i bartë valixhet, ta bën rrafsh dhe është i dëgjueshëm, se sa ka respektin një sportist i madh dhe që e njeh bota! A është e t urpshme, që legjenda e boksit, ish boksieri i njohur Xhevdet Peci, nuk merr më shumë se 90 euro pension!

Peci merr vetëm 90 euro pension. “Po, vetëm 90 euro, kaq dhe asgjë më shumë”, tha Peci për gazetën “Bota sot”. Ndërkaq, Mehmet Bogujevci, ish pjesë e gjeneratës së artë të Prishtinës, sot sekretar i përgjithshëm i Federatës së Boksit të Kosovës, tha: “Kam kërkuar për të gjithë boksierët e gjeneratës së artë të Prishtinës, që të kanë statusin e veçantë!”

Leave a Reply