“E rrita djalin jetim, sot ai dhe nusja më mbajnë larg. Si mund të më duan?

“E rrita djalin jetim, sot ai dhe nusja më mbajnë larg. Si mund të më duan?

“E rrita djalin jetim, sot ai dhe nusja më mbajnë larg. Si mund të më duan?

“E rrita djalin jetim, sot ai dhe nusja më mbajnë larg. Si mund të më duan?“Burri vd.iq dhe më la djalin 3 vjeç. Nuk u rim artova kurrë, që im bir mos të rritej me njerk, por sot nuk më fton asnjëherë në shtëpi…

”LETRA: Nusja e djalit më mban larg. Im bir e do shumë nusen. Nipin e vogël 2 vjeçar e shoh shumë rrallë, nuk më ftojnë asnjëherë në shtëpi ndërkohë që ndihem shumë vetëm. Burri më vd.iq kur djali ishte vetëm 3 vjeç dhe nuk u ma rtova kurrë që im bir të mos rritej me njerk. Çfarë të bëj që ata të më duan?

Leave a Reply